Tractari Auto Valea Prahovei Ploiesti NonStop


Informatii Tractari Prahova si Valea Prahovei

0747 258.867

Suntem bucurosi sa va informam asupra deciziei de extindere a serviciilor noastre, prin implementarea sistemului de abonamente pentru tractari auto si asitenta rutiera.

Prin aplicarea acestui sistem de abonamente, pe de o parte dorim sa simplificam problemele aparute in urma defectari sau avarieri autoturismului dumneavoastra, pe de alta parte sa motivam colaborarea cu Dumneavoastra prin introducerea acestor noi elemente,care speram sa fie bine venite:

Card Abonamente Bonus Card
Tractari Auto pe Valea Prahovei

Aparut in baza solicitarilor si opiniilor primite din partea Dumneavoastra, acest program de abonamente, atrage prin elementele pe care le cuprinde, costuri cu pana la 60% mai ieftine pentru aceasta gama de servicii.

Speram sa realizam parteneriate durabile cu Dumneavostra si totodata sa eliminam neplacerile atrase de momentele in care autoturismul dvs. se afla imobilizat.

In cazul eventualelor nelamuriri,va rugam nu ezitati sa ne contactati.Tractari Auto pe Valea Prahovei
Tractari Auto pe Valea PrahoveiAbonamente Bonus Card - Tractari Valea Prahovei


Copyright © BorgServ - Tractari Valea Prahovei Ploiesti Prahova 0747 258.867

Tractari-Ploiesti.ro TractariPloiesti.ro Tractari-Prahova.ro TractariAutoPrahova.ro TractariDN1.ro TractariAutoDN1.ro TractariAutoPloiesti.ro AsistentaRutieraPrahova.ro RemorcariAutoPloiesti.ro RemorcariDN1.ro RemorcariPloiesti.ro RemorcariAutoPrahova.ro RemorcariPrahova.ro